Thursday, 25 October 2012

Hari ni Fieyjae nk bagitahu supaye sume org kene tengok cite To the beautiful You..!sedeyh gile aku tengok cite tu ep last(16)aku nangis 5 kali!sebak!hehe~sedyh sebab pompuan tu terpakse balek semule ke negare asal!hheerrmmm..!pastu ade sekali tu dye terpakse tolak pelawaan hero ke2 dh lah aku suke hero ke2 tuh!ish3..!sedeyh sebab hero ke2 tu sayang dye!nk buat camne dh dye tu hero ke2!sape suh jadi hero ke2!dh lah comel!haha~tapi nasib baek lah ending dye besh!sebab ade satu cite tu awal2 best ending dye rase cam nk tampar director dye!ish3..!nk buat camne kan..!yg pasti sume kene tengok tau!haha~bye korunk sume..!

No comments:

Post a Comment

Tolonglah tinggalkan komen!please..!haha~